Karl Fredrik Cava Organic

Nu har Karl Fredrik Gustafsson på Eklaholm klivit in i svenskarnas vardagsrum igen – via teverutan och tredje säsongen av Karl Fredrik på Österlen. Våra glas har han sett till att fylla med en ny dryck, Karl Fredrik Cava Organic, som kompletterar hans tidigare Prosecco-duo.

Karl Fredrik Cava Organic

Karl Fredrik Cava på Restaurang Ricordi

Vi var en liten nöjd skara som fick smaka på Karl Fredriks Cava direkt efter lanseringen, och det i kombination med utsökt mat på Restaurang Ricordi i centrala Stockholm. Det mousserande vinet är ekologiskt, veganskt och härligt torrt.

Karl Fredrik Cava Organic Restaurang Ricordi

Cava ett vårtecken

Vi har redan kunnat njuta av Karl Fredriks Prosecco och Prosecco Rosé, men nu har han alltså tagit sikte på Spanien. Resultatet är friskt, fruktigt med tydliga inslag av honungsmelon, citrus, päron och mineral. Den typiskt brödiga karaktären finns också där.

Som Karl Fredrik själv säger:

– Jag älskar att njuta av livet och det gör man bäst med vackra blommor, god mat och fluffiga bubblor i glaset tillsammans med vänner och familj. Det har varit otroligt roligt att med Karl Fredrik Cava Organic fortsätta ta fram drycker med goda smaker och dofter.

Karl Fredrik Cava Organic Restaurang Ricordi

Vill man njuta av ett bubbligt vin med spanskt ursprung, med den humana prislappen 99 kronor, och nästan känna dofterna av Karl Fredriks Eklaholm ska du prova en flaska av hans Cava Organic. Artikelnummer 55437 på Systembolaget. Den ljuvligt goda maten som matchades med drycken hittar du bara på Restaurang Ricordi.

Karl Fredrik Cava Organic Restaurang Ricordi

Karl Fredrik Cava Organic Restaurang Ricordi

Karl Fredrik Cava Organic Restaurang Ricordi

Karl Fredrik Cava Organic Restaurang Ricordi

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.