Glad Gin och Tonic Påsk

Det är en speciell dag, den 9 april. Inte minst för att det är påsk och skärtorsdag detta år, utan för att man firar Gin & Tonic Day på flera håll i världen det datumet. Och jag tänker mig nog att en riktigt klassisk och god gin och tonic passar utmärkt hela påskhelgen. Och helgerna därefter …

gin tonic Hendricks FeverTree
Ett klassiskt GT-kit! Från Hendricks med tillbehör.

Gin och tonic med gurka

Jag har själv aldrig varit särskilt förtjust i gin och tonic. Med åren har jag dock insett att det är tonic jag inte gillar. Gin däremot är ju en delikat dryck! Just den här speciella GT-dagen fick jag chansen att testa ett helt DIY-kit – för den perfekta GT:n. Det var Hendricks gin, tonic från Fever-Tree, en gurka och en röd ros i paketet. Rosen tillförde lite extra kärlek till drinken. Resultatet blev perfekt!

  • 6 cl Hendricks Gin
  • 12 cl Tonic Water, Fever-Tree
  • Gurkskivor
  • Is

Fyll ett glas med is. Häll i gin och tonic och dekorera med gurkskivor. Njut av rosens doft och skönhet när du dricker. Glad Påsk!

Gin tonic

gin tonic
Påsk och GT – grym kombo!

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.